Favoriet

robot links


- alle playlists
Pagina starten... als er niks gebeurt, probeer dan refresh
Toggle Pause Next Track link naar track

Playlist Opties en Instellingen

Omschrijving
Website
Type Jukebox
Election
Billboard
Meta Radio
Acties
Promote

Afbeelding
ZichtbaarheidJe kunt je playlist public maken als deze:
- minstens 15 tracks heeft
- een afbeelding is toegevoegd
- niet je 'example' playlist is

Private
Public
BeleidWie mag tracks toevoegen?

Alleen ik, de eigenaar
Gebruikers met minimaal reputatie 3
Iedereen die is ingelogd
Iedereen!
Nieuwe request van anderen behouden?

Alle tracks altijd behouden
Alleen behouden bij +stemmen
Verwijderen na 1x spelen
Playlist widget snippet code Wanneer je de playlist wilt weergeven op je eigen website kun je onderstaande code gebruiken: (knip en plak!)

Sources


Als geregistreerde gebruiker kun je zelf online playlists aanmaken en delen.
Features & Fixes
feature:
Wanneer je iemand een track wilt mailen, of om een andere reden een directe link nodig hebt, kun je deze maken met deze knop op de afspeler: .
11 mei 2015)
feature:
Wanneer je een leuke track hoort of ziet in de playlist van iemand anders, kun je deze met de knoppen bewaren op je 'Track Clipboard' (Het -tabje rechtsboven). Hiervandaan kun je deze track later weer makkelijk toevoegen aan een van je eigen playlists.
1 feb 2015)
fix:
Op de trackstreams pagina luister je naar muziek van de populaire radiozenders, maar dan zonder reclame en geklets tussendoor, en je kunt de volgorde van de muziek aanpassen of reeds gedraaide tracks terugluisteren.
(31 jan 2015)
feature:
Fullscreen Jukebox view is nu experimenteel beschikbaar via de knop op de afspeler. Hiermee kun je een live jukebox met meerdere mensen bedienen via smartphones. Deze mogelijkheid wordt alleen zichtbaar als je eigenaar bent van een playlist en deze op 'private' staat.
(2 jan 2015)

Playlist Radio - interactief en 'social' online muziek luisteren

Je luistert online muziek via 'Jukebox Radio', een interactieve playlist op jkbx.org.

over jkbx.org

Deze website is een experiment met interactieve, 'sociale' afspeellijsten. Je kunt playlists van anderen beluisteren, maar ook zelf een playlist maken en delen. Je hebt veel interactiemogelijkheden met andere afspeellijsten. Het doel is een sociale manier van online muziek luisteren te creëren. Het best werkt dit als je met een groep vrienden of een club samen een playlist maakt en beluistert. Door de interactiemogelijkheden wijzigt de playlist voortdurend en krijg je voortdurend nieuwe muziektips.

Je kunt natuurlijk ook wisselen van playlist tot je iets tegenkomt dat helemaal valt binnen jouw smaak. Met de Favourite-knop voeg je een playlist toe aan het blokje 'favorieten'.


een playlist maken

Is heel makkelijk. Maak wel even een account aan. Je start automatisch in een playlist die je zelf direct verder kunt aanpassen.

Met de Copy-knop, kopieer je een bestaande playlist naar jouw afspeellijsten. Je kunt deze dan zelf verder bewerken.


nieuwe mogelijkheden
  • Het is nu mogelijk een muziekverkiezing te maken. (Kies bij nieuwe playlist type 'election'). Deze playlist zal voortdurend worden gesorteerd op aantal stemmen, de meest populaire uiteraard bovenaan. Dit type playlist is niet zelfstartend/afspelend.
  • jukebox party Wanneer je een computer of tablet op speakers hebt aangesloten, is het mogelijk deze te bedienen vanaf andere tablets of smartphones. Zo kun je met meerdere mensen op een locatie de playlist bepalen, terwijl deze centraal afspeelt.
  • billboard Je kunt nu je eigen top-10, top-40 of Top-zoveel playlist maken. Kies bij het maken van een nieuwe playlist voor het type billboard

gratis?

Online playlists maken en muziek luisteren op JKBX is gratis. We betalen echter wel rechten aan de Nederlandse auteursrechtenorganisaties voor muzikanten en muziekproducenten.
volgende playlist

vorige playlist